onsdag den 18. juli 2012

A Balanced Diet is a Chocolate in each hand.

Faldt lige over de her hyggelige billeder på facebook som jeg gerne ville dele med jer:


Uh har også et citat en af mine veninder engang sagde til mig! Det er så meget mit motto x)

"Drop the chocolate and Nobody gets hurt."

tirsdag den 17. juli 2012

Et telefonopkald i Pisa.

Jeg har fået en værtsfamilie i USA! De hedder Doris og Paul Delange og bor i Bellaire, Michigan. Mig, min mor og søster tog idag ud til Pisa for at se det skæve tårn. Så bliver min mor pludselig ringet op og hun rækker telefonen til mig. Så er der en YFU-person der siger at jeg har fået en værtsfamilie, og at hun har sendt en mail til mig med flere oplysninger. Og resten af dagen har jeg bogstavelig talt hoppet af glæde ved tanken. Kortet viser hvor det er :)


Det var det sidste nye som jeg har at berette.

søndag den 15. juli 2012

Lidt sjov med ens vandtætte kamera.

Vi er kommet ned til det hus vi har lejet i Italien. Det ligger oppe i bjergene og udsigten er helt utrolig. Især for os danskere som bare er vant til der er helt fladt og så måske nogle små bakker en gang imellem. Her er et billede så i kan se hvad jeg mener ;)



Men altså mit overnice kamera er vandtæt! I starten var jeg rimelig nervøs for at det ville gå i stykker, men så tog jeg mig sammen. Og guess what? Det gik ikke i stykker x) Så mig og min søster har leget med at tage billeder under vand og alt sådan noget i den pool der er her i huset. Så nu skal i bare se løjer :




Det første billede er mig under vandet, nummer to er min søster som ligger på bunden af poolen og det sidste er min mor (med det vilde hår) og min søster (med den sjove arm) som hopper ned i poolen. Det er vildt grinern at tage billeder i vandet! Ogs lidt skræmmende for man er ligesom bange for at den pludselig siger PUF og der kommer en lille røgsky op .. Men det er ikke sket indtil videre! :D

Men nu skal jeg se en film! See ya later alligator.

Btw mit kamera er et blåt Olympus Tough.

lørdag den 14. juli 2012

Godmorgen til os.

Søs og mig blev vækket af min mor for 10 min siden. Vi samles alle 6 personer på mig og min søsters hotelværelse, for så at gå ned og spise morgenmad sammen. Bagefter går mig og anna ud i byen, for jeg så en desigual igår aftes! :D det er en af mine yndlingsbutikker. Og så kører vi til et sommerhus vi har lejet her i Italien. Men altså godmorgen til folkene derude, håber i har sovet godt :)


SMIL!

torsdag den 12. juli 2012

I mit kreative hjørne.

Idag stod vi tidligt op og for at køre til hotellet i Bologna. På vejen stoppede vi ved stranden og badede i noget tid, hvilket var over skønt. Jeg blev dog rimelig rød på skuldrene og armene for jeg havde den dumme ide at glemme solcreme :( Men bologna er en skøn by, men savner venedig som var helt fortryllende hvert øjeblik. Men følte mig lidt kreativ, så jeg har lavet en collage med billeder fra de tre storbyer vi besøgt indtil videre. Er selv lidt stolt, så håber i også kan lide den men hvis ikke er det jo ikke verdens undergang ;) Her er den så:



Knus!

onsdag den 11. juli 2012

Venedig = SUPERawesome!

Først, sorry guys at jeg ikke lagde et indlæg ind i går aftes, men internet koster penge på det her hotel! Men altså Venedig er FANTASTISK! Det er helt anderledes end alle normale storbyer. Stedet er helt sin egen, og det er behageligere med varmen fordi at det er en ø ude i vandet (vidste jeg ikke før jeg kom her) der er en laaang bro som er ca. 5 km lang ud til byen. Men det er meget større end man tror! Meget større! Men der er bare så smukt, og vi har sejlet, trasket rundt og sejlet i gondol rundt i Venedig. Kan stærkt råde at komme til Venedig og se byen. Der er ingen nye bygninger og der er små kanaler overalt. Vi fik af vide at der ingen broer var i byen for ca. 50 år siden, og alle havde små både som de kom fremad med. Her er nogen smukke billeder:


Der her var igår da vi tog toget til Venedig. Det her er på broen der sætter Venedig sammen med resten af Italien.


Det her er fra igår aftes hvor vi står på en lille bro mens solen går ned. Helt fortryllende.


Også et billede af en fin kanal med en gondol. Der er bare så flot og jeg har bare taget SÅ mange billeder!! Heeh :P

Men godnat! Imorgen tidlig kører vi så afsted til Bologna men først et stop ved stranden. Bliver lækkert! Men ses imorgen :)

tirsdag den 10. juli 2012

Til Venedig kører vi!

Mig og min søster er nu igang med at pakke taskerne igen. Vi skal tjekke ud af hotellet kl 11 hvilket er om 15 min. Så skal vi tilbage til lufthavnen med tog, for at hente de biler vi har lejet. Og så er det mod VENEDIG! Fuck jeg glæder mig! Helt vildt meget! Men jeg ville bare lige og sige hej, og jeg regner med at sætte et mere oplæg ind i aften hvis jeg orker det. Ha' en fantastisk dag med dejlige mennesker!

mandag den 9. juli 2012

San Siro i Milano.

Nogen gange kan varmen altså godt blive lidt for meget! Så er det næsten lige før jeg foretrækker Danmark. Men kun næsten. Idag gik vi 6 km (i solen/varmen) for at komme ud til Italiens største fodboldstadion som ligger her i skønne Milano. Det var hårdt, men det var meget fedt at se stadionet. Det hedder San Siro og kan holde 70.000 mennesker på en gang. Min mors kærestes søn er nemlig stor fodbold nørd så der måtte vi bare ud! Vi var også nede i fodboldspillernes omklædningsrum, hvilket var lidt nice. Men her er altså nogen billeder:

Her er stadionet udefra. Det var MEGA stort!! Ca. den dobbelte størrelse af Den Sorte Diamant inde i KBH.

Her er det indeni.


Og self shoppede vi også lidt. Men godnat folkens! Sleep tight ;)

søndag den 8. juli 2012

Radisson Blue i Milano.

Åh Italien er et skønt sted!! I øjeblikket er vi i Milano og har været ude og kigge, spise og shoppe en smule i den bagende sol. Det har været skønt, dog en smule varmt. Men det blæser, så vi overlever nok! Vi bor på Radisson Blue (hvis i kender det) og jeg deler et MONSTER stort hotelværelse med min søster hvilket jeg ikke har noget imod. Jeg har været i bad og sidder nu i nattøj og skriver til jer dejlige mennesker som læser min blog. Her er nogle billeder fra dagen:
Her er et lidt sløret billede af os alle sammen. Forrest mig og min mor. Anden række til højre min søster og til venstre Mille min pap-lillesøster. Bagerst sidder Thomas min pap-lillebror ved siden af Lars min mors kæreste.
Her er mig (de gule briller) og min søster Anna. Bag os er Milano Katedral som er vildt smuk!! Værd at se! Som kun bliver overgået i størrelse af Sankt Peter Kirken i Rom.
Her er et billede af chokolade-sko! :D de var vildt seje så de fortjente at komme på min blog. Gad helt vildt gerne prøve at tage en bid af en!

Men det var så min dag. Håber i også havde en god en ;) Ha' en fortsat god aften!

KNUS.

lørdag den 7. juli 2012

KBH Lufthavn.

Hej Mennesker!

Jeg sidder nu i KBH Lufthavn med min søster og mor, min mors kæreste og hans to børn. Vores fly kører ud fra gaten 8.25 så der er ca. en halv time til. Humøret er højt og sommerfuglene vælter rundt i maven af spænding. Det er 2. gang jeg har skal i Italien, og første gang jeg var der var i Rom og det var en fed oplevelse! Vi skal til flyve til Milano og være der i et par dage og så tager vi videre til Venedig og derefter Bologna. Så det er alle de fede italianske byer! x) Til sidst skal vi i sommerhus i ca. en uge.

Er der nogen af jer der skal ud og rejse? Hvis ikke, må i hygge jer hjemme i Danmark med al den regn.

Knus fra Lufthavnen!


fredag den 6. juli 2012

Sommerfugle i maven!

Puha mine sommerfugle er ved at komme til live, for de mange måneders dvale de har været i. Jeg skal nemlig til ITALIEN tidligt søndag morgen, og jeg er næsten færdig med at pakke. Jeg har været sådan rimelig sløv og nærmest i koma idag, så jeg begyndte først efter min mor havde påmindet mig om det betydeligt mange gange :P Men jeg må hellere komme i seng, selvom det måske bliver lidt svært med de små farverige sommerfugle som ligger på lur i maven. Godnat folkens!

Ps. billedet er af min næsten fyldte taske.


Uh! og mit lille hjemmeprojekt går fremad, men jeg må indrømme at jeg er ikke den bedste til at sy x)

torsdag den 5. juli 2012

Heroes of Might and Magic

Billedet er af min fantastiske veninde trille!! :D Vi har nørded Heroes of Might and Magic i jeg ved ikke hvor lang tid. Vi har cyklet 6 km, lavet burger til aftensmad og er nu igang med at lave Chocolate Chip Cookies. Så når de er færdige har vi tænkt os at se en film. Vi kommer til at være oppe HELE natten og det bliver sjovt. Men håber i også har en god aften, for jeg skal tilbage til min trillende trille ;)

Tuttelu!

onsdag den 4. juli 2012

Et hjemmeprojekt.

Billedet er af min søsters værelse (hun er 18 = flyttet hjemmefra). Min mor bruger det som gæsteværelse og syrum. Idag havde jeg pludselig lyst til at sy noget, så det begyndte jeg så. Jeg er dog kun igang med at klippe delene ud, så jeg syr ikke endnu, men det gør jeg snart! Så jeg har tænkt mig at sidde oppe noget af natten og lave videre på mit lille projekt. Hvad det er jeg laver, vil jeg dog ikke afsløre endnu, det må i se når jeg er færdige ;) Sætter selvfølgelig et billede ind af det færdige projekt. Men nu må jeg hellere arbejde videre, så vi ses vel!

tirsdag den 3. juli 2012

4 pelsbolde.




Hjemme hos min kæreste har de fået 4 overnuttede killinger!! Der er 3 røde og 1 sort, og de tumler bare rundt. Jeg har nok brugt en halv time idag på at sidde og nusse med dem. Billederne er af dem, og på det sidste sidder min fantastiske kæreste og nusser med en af dem. Han hedder Louis og vi har været kærester i 4 måneder imorgen. Ellers har jeg bare slappet af og spillet wow sammen med kæresten. Men ej, kan slet ikke komme mig over hvor søde de der killinger er!! OMG!

Knus.

mandag den 2. juli 2012

Jordbær-lagkage :)

Her er et billede af en af de BEDSTE lagkager man kan lave. Det er en hjemmelavet jordbær-lagkage som kun består af jordbær (selvfølgelig), flødeskum, lagkagebunde og meget lidt sukker. Kagen er lavet af mig, min mor og min kæreste. Vi har selvfølgelig allerede spist den, for sådan en lækker kage kan man altså ikke bare lade stå og se fin ud. Der er kun et lille bitte stykke tilbage, som mig og min kæreste nok deler senere i aften, når vores mave har fået lidt mere plads. Lige nu sidder jeg i sengen og hygger med kæresten, og vi skal til at gå ind i stuen og se en film. Hvilken én ved jeg dog ikke endnu ;) Håber i andre også har en god aften.

Hygge og hils.

søndag den 1. juli 2012

Frankie says relax!

Lige nu ligger jeg i min grønne seng og slapper af. Det har været en weekend med mange forskellige ting, og jeg har bare savnet at være herhjemme og sove længe og rende rundt i nattøj hele dagen. Billedet er af den bog som jeg er igang med lige i øjeblikket, men jeg er næsten færdig. Den hedder Bitterblue og er skrevet af Kristen Cashore. Den er på engelsk og det er en slags 3'er. Den er VILDT spændende, og nogengange sidder jeg bare i flere timer i træk og læser. Men jeg elsker også at bevæge mig, så overvejer at tage ind i fitness idag og træne lidt. Jeg skulle jo nødig få lidt ekstra flæsk på siderne ;) Hvad har i tænkt jer at lave idag?