torsdag den 28. februar 2013

Dag 183: Youth Center and no pictures.

Idag har der været skole med de normale klasser og alt. Efter skole gik jeg ned til youth center in town for at få mine ugentlige gratis guitar lektioner. Jeg kunne kun være der en halv time idag, uheldigvis, for jeg havde en tid hos frisøren for at få mit hår trimmet. Efter at få klippet mit hår tog jeg bare hjem og har hygget og øvet guitar lige siden. Det er meget sjovt for idag har bare været en super god dag for mig idag. Jeg har været glad og i godt humør hele dagen igennem uden nogen bestemt grund, hvilket bare er lækkert! Dage som sådan er dem jeg nyder mest. For man er bare glad, glad, glad! :D

OBS: Jeg undskylder alle de stavefejl jeg ved jeg har haft siden jeg kom her og alle de fejl som jeg kommer til at lave i fremtiden. For det er altså svært at huske alt den danske grammatik når man sjældent bruger den og arbejder på den engelske :P og de er ikke ligefrem ens. Jeg håber jeg har givet jer et grin eller et smil på læben med mine fejl.

Uh! Og god sang lige her: http://www.youtube.com/watch?v=hx7FN1LHphk

søndag den 24. februar 2013

Dag 179: I'm so sorry! I've been lazy :P

Highligts :)

February 15th&16th: Conference Bowling meet where we bowled as individuals friday and team saturday. My team got a medal for Highest Girl team series.
MEDAL!

Happy me with medal at Taco Bell.

Me and John at Taco Bell after bowling meet. James took the picture :) our coach in the background.
Later February 16th: Snowcoming Dance! :D I got ready with Sassy at a friend of ours Johanna and Emily. The group picture is at someone called Samantha Niepoth's house. It was a lot of fun!

Before and After the makeover for the dance :)
Big group picture.
Me, Johanna, Sassy and Emily. 
Me and Johanna.
Me and Sassy after the dance.
February 22nd&23rd: Regionals in bowling. Friday was team event and unfortunately we didn't make it for states and Saturday was individuals where any of us made it to states either. Unfortunately. BUT! Saturday a.k.a. yester I bowled my highest game ever! My very last game out of 6 I bowled 4 strikes in a row including some good spares and ended up with 163! :D

I bowled with a new and heavier ball! Called the wrecker :D


Hope that was a good enough update for everyone :)

fredag den 8. februar 2013

Dag 163: A little surprise from Denmark.

Idag fik jeg en lille overraskelse i et brev jeg modtog fra min dejlige veninde trille. Udover brevet var der et farverigt armbånd i med en rød stjerne som i kan se på armbåndet. Hun lavede det selv så jeg er stolt over at have det på!

My colored bracelet from my friend trille.
Elsker det! Vil have det på imorgen til min bowling meet for held og lykke! Så vi må se om jeg kan klare det bedre end fredag.

tirsdag den 5. februar 2013

Dag 160: A late update!

Lørdag/Saturday: Endnu et bowling meet hvor det gik okay og jeg spillede én kamp hvor jeg scorede 92 og slog min modstander med én kegle. Jeg har faktisk en lille video af mig som bowler. Ikke den bedste video siden jeg ikke får en spare.
*I apologise for my butt blocking the view at moments*
Resten af dagen hang jeg ud med min bowling-ven Nick og han prøvede at lære mig hvordan man løste en Rubik's cube men det gik ikke så godt. Jeg blev ved med at blive frustreret og mixe den op igen.

Søndag/Sunday: Jeg tog ind til Bellaire og var eventuelt på Shorts som er en restaurant der er mest kendt for deres egne øl men de har også en slags sodavand der hedder Izze.

En Izze er faktisk frugtjuice blandet med boblevand. Det smager rigtig godt og der er ingen sødemidler i.

Mandag/Monday: Bare i skole og det er sådan set bare det. Ikke rigtig noget slemt men i forhold til at det var en mandag var den faktisk ret god :)

Tirsdag/Tuesday: Alene hjemme for et par timer hvilket betyder varm kakao og is :P Hygge hygge!

fredag den 1. februar 2013

Dag 156: A Succesfull Bowling Meet

Idag er det sket!! Simpelthen! Jeg har endelig fået en score i bowling over 100. Jeg fik ... vent på det ... 116 :D. Det gjorde mig bare helt utrolig lykkelig. For jeg har kun fået over 100 point 2 gange før og det var 101 og 103. Og nu var det 116! Havde bare lige lyst til at dele min glæde med jer :) jeg har endnu et bowling meet imorgen i Traverse City igen. Håber jeg gør det endnu bedre!! Det ville være utroligt :D