fredag den 22. marts 2013

Dag 204: A picture of something you hate(90). + NEWS

I hate bananas! Absolutely despise them.

ATTENTION PLEASE! Tomorrow morning I am taking an airplane to Hawaii! So I'm going to skip a week of the 100 days, 100 pictures thing and if possible post pictures from me having a blast in Hawaii :D
But I should go to bed now since I need to get up early tomorrow ;) Night guys and don't let the bed bugs bite.

torsdag den 21. marts 2013

onsdag den 20. marts 2013

Dag 202: A picture of a person you've been through a lot with(92).

*Taken today* James and me. He's been such a good friend and we were really close since the first few days of school.
He's an awesome american! :D and really good at playing guitar!
TODAY: Youth Center in Traverse City and Snowstorm outside.

Youth Center with a guy who played some songs, and the cross with messages we nailed on today about a problem we're having.

Driving home from Traverse City. Notice the snow we're driving in!

I think the spring got lost on the way here??

tirsdag den 19. marts 2013

Dag 201: A picture that makes you smile(93).

Going home from a volleyball-game, we finally got our dinner and I was soo happy! Because I was starving by then :P

mandag den 18. marts 2013

søndag den 17. marts 2013

Dag 199: A picture of a person you would love to switch lives with for a day(95).

That crazy-butt person right there! ME :D I'm loving life at the moment :) which is a very good thing!
Yesterday I moved in with my friend Rachel for a month because Nana and Poppa are going to the Marshall Islands to visit their son and his family for a month. So I currently have a new hostfamily! Me and Rachel went to Traverse City today for no particular reason and just had fun!
Rachel is driving! No worries, we were at a stoplight and it was red.

fredag den 15. marts 2013

Dag 197: A picture of your favorite perfume(97).

Even though I'm not the biggest perfume user, I use those I have EXTREMELY rare, but I do still have a favorite. I got it from my mom as a birthday present a couple of years ago :P
(I didn't take this picture myself - found on google)
DKNY Green Apple Perfume. Love it because it's simple, smell great and it's green :3

torsdag den 14. marts 2013

Dag 196: A picture of you and one from your family(98).

Me and Sassy all dressed up for thanksgiving. The reason its Sassy again is I don't have a picture with just Nana or Poppa.

onsdag den 13. marts 2013

Dag 196: ----------

Day 99: A picture of yourself and a person you have been closet to the longest time.
Sassy and me at Snowcoming Dance. She is practically my second sister.

tirsdag den 12. marts 2013

Dag 195: 100 days, 100 pictures challenge.

Jeg har tænkt mig at prøve at lave et oplæg hver dag hvor jeg tæller ned til når jeg skal tilbage til Danmark. Alt eller det meste af det jeg skriver om vil være om her. Hvis der sker noget ud over det normale vil jeg også inkludere det i mit oplæg. Jeg tager den her udfordring den modsatte vej, hvor jeg tæller ned fra 100 i stedet for at tælle op til det.

Day 100: A picture of yourself with 10 facts about you.

1. My name is Caroline.
2. I'm addicted to chocolate.
3. My favorite color is green.
4. I love eating ice cream out of the package.
5. My favorite season is fall.
6. I intend to live forever, so far so good.
7. I'm going to be the oldest unicyclist competitor at a UNICON.
8. I never wear matching socks.
9. I don't like coca cola.
10. I do my best to live everyday like it was my last.

fredag den 8. marts 2013

Dag 191: March Madness and District Champs.

Så sidste weekend var der et skole projekt der hedder March Madness som er i ære for vores basketball varsity team. Hver klasse har en væg på skolen som de kan dekorere inden for det tema der er blevet valgt. I år var teamet "Super Heroes". Her er billeder af væggene :)
When you just go into the school. Juniors on the left and Seniors on the right.

Sophmore posters on the top and Freshman posters on the bottom.
Juniors top right, Seniors top left, Sophmores and freshmens bottom left, cheer stuff in the gym bottom left.
I aften var der også District Finals basketball kamp hvor det var Bellaire guys vs. Central Lake guys. Vi vandt 73 til 34 så Bellaire Boys Varsity Basketball er nu District Champions. Næste uge er der Regionals hvilket vi alle ser meget frem til! Her er lidt billeder af vinderne :)
Rachel is the girl in the Eagles suit and I tried on the head and got a picture.
Ellers bliver det bare en afslapningsweekend :D

torsdag den 7. marts 2013

Dag 190: Good humor, fun and memories!

Uh jeg har næsten været her i 200 dage! Over halvvejs allerede! Det er begyndt at blive skræmmende :P Men altså idag var der bare skole og så var der guitar lektioner ved youth center og jeg bliver bedre og bedre. Kan spille MarieHønen Evigglad næsten perfekt! Og så lige nu er jeg igang med Marry You af Bruno Mars og Hallelujah :) To rigtig gode sange.
Men ja som mange af jer nok kender godt så når man rigtig keder sig sidder man og kigger gennem billeder med sjov tekst på facebook og man finder nogen ret gode nogen en gang imellem. Så her af en af mine favoritter XD  Gir mig grineflip.
I would have said Channing Tatum but I can live with Johnny Depp XD
I forgårs blev det lidt kedeligt i frokosttimen så Chansidy, Rachel og mig begyndte at tage sjove billeder på Chansidy's telefon. Her er nogen af dem :)
Me and Rachel.

Chansidy, Me and Rachel having fun in lunch hour.

Lots of fun.
Så sad jeg også her den anden dag og kiggede igennem mine billeder og fandt et rigtig sjovt et af min far og søster hvor min far er igang med at farve min søsters hår rødt. Håber i ogs kan li det :)
Coloring hair at my dads house is always lots of fun XD
MISS YOU GUYS! Håber i har det rigtig godt hjemme i danmark og i har bare begge to at være i lufthavnen når jeg kommer hjem! Knus :D

søndag den 3. marts 2013

Dag 186: Retell of my last two days.

Saturday/Lørdag: Tog jeg ind og shoppede fra klokken 11 til omkring 17 sammen med Livy og Sassy. Vi havde det rigtig hyggeligt og jeg fik købt et par lange løbebukser til 17$ til når tracktræningen starter udenfør og et par røde hørebøffer! For sjov prøvede vi nogle promdresses på og tog nogle billeder så her er de to som jeg prøvede på:

I really like the grey one with the sparkles but its 172$ which is just a teeny tiny bit out of my price range :D The green one was fancy (and the reason why there is no picture of the front is because it was horrible) but showed too much skin in my taste.

Så ja det havde vi ret meget sjov med og så tøffede vi ellers bare rundt i mall'et og kiggede og prøvede en masse forskellige ting på. Mine hørebøffer:
My red headphones from SONY. Only 30 bucks.
Pretty cool decoration in walmart that deserved a picture.
Da mig og Sassy kom hjem tog jeg næsten direkte hen til en af mine gode venner Eddie's hvor vi så Despicable Me (jeg elsker virkelig bare den film) og jeg introducerede ham til danske pandekager! Selvfølgelig var de en success :D

Sunday/Søndag: Relaxation, doing laundry and cleaning! WUHU...

fredag den 1. marts 2013

Dag 184: Track practise and snowboarding!

Efter den normale skoledag var der track-practise for dem der gerne ville, seasonen starter først officielt d. 11 marts men der er træning mandag, onsdag og fredag efter skole for dem der her lyst. Så jeg tænkte at jeg nok burde tage til dem så jeg ikke er i forfærdelig dårlig form når seasonen rigtig starter :P Så ja der var træning i skolens hal i 2 timer, så tog jeg hurtigt hjem for at få lidt at spise og tage et bad. Så kom min ven Rachel og Devin og hentede mig og vi tog til Schuss for at stå på snowboard. I forhold til at det kun er anden gang jeg har været ude og snowboarde synes jeg selv at det gik rimelig godt.
Not the best picture. Rachel, Devin and me at the top of the hill and I am smiling you just can't see it 'cause of my goggles :P
Jeg faldt dog nok gange til jeg garenteret er rimelig øm imorgen, men jeg skal nok klare den! Efter vi havde snowboardet i to timer tog vi ned til Ivans som er en restaurant lige ved bakken. Der fik vi pizza og noget og drikke og senere kom der live band der hed "Life Support". De var ret gode og det var super hyggeligt! Rigtig god dag med dejligt selskab!

Men godnat nu :D