onsdag den 31. oktober 2012

Dag 63: This is Halloween!

Ja altså det er halloween idag så self skulle vi lige klæde os lidt ud og tage ind til Bellaire for at be om slik fra de forskellige butikker og huse rundt omkring. Et trick som jeg fik af vide var at hvis der var lys på terrassen så havde de slik, men hvis der var mørkt skulle man bare gå videre. Her er en masse billeder :)
Dracula! 

A ghost and Ninja Turtle is my guess for the boy :)

My friend Nick as SuperWoman and me as SuperMan!

Best costume that I saw!


There were many different decorations outside the stores.

Saskia dressed as a German Exchange Student.





An AWESOME punkpin! Selfmade I'm pretty sure actually :)

All my candy! I have so much more than I can ever hope to eat.


I got so much candy!! Gosh and even after I divided it into what I like and don't like theres still so much to eat! I think I'm gonna bring a bunch to school tomorrow and just give it out :)

My first American Halloween and I had a lot of fun!

mandag den 29. oktober 2012

Dag 61: Busy days!

Okay siden jeg ikke har skrevet i noget tid herinde får i et kort resume af mine sidste par dage :)

Fredag/Friday: Skoledagen var helt normal og 4.15 kørte bussen os volleyball-tøser til Traverse City til vores sidste "away"-game. For at slå tiden ihjel efter skole og indtil bussen kom tøffede min og en der hedder Amara rundt på skolen og udforskede forskellige ting.
Har desværre kun et billede fra den dag da jeg glemte at tage flere :)
Me and Rachel in the bus on our way home.
JV tabte 2-1, men det var en rigtig tæt kamp og jeg spille i anden og tredje kamp hvilket er rigtig meget i forhold til hvad jeg plejer at spille! Så det gjorde mig rigtig glad og resten af tiden skreg jeg af mine lungers fulde kraft for at heppe på min holdkammerater, da jeg prøvede at overdøve tilskuerne som heppede på det andet hold :P det var meget sjovt, lykkedes ikke rigtig men jeg gjorde mit bedste.
Varsity vandt 3-2 men det var også en meget tæt og spændende kamp!

Lørdag/Saturday: Jeg sov længe hvilket var super luksus! Kl 13.40 tog jeg med Saskia til en football kamp fordi hun skulle spille sammen med resten af skolens band i pauserne og sådan. De er ret gode, så det er meget sjovt at lytte til. Jeg så halvdelen af kampen sammen med min ven Nick, og da halvlejen kom tog vi bare hjem :)
Bellaire won pretty big.






GO EAGLES GO! - Made out of cups put into the fence's holes.
Resten af dagen var slap af dag, og jeg så to film sammen med Saskia indtil langt ind på natten hvilket var super-duper hyggeligt!

Søndag/Sunday: Busy, Busy, Busy. Jeg lavede så meget den dag! Puha .. Tøjet skulle vaskes, badeværelset skulle gøres rent, stuen skulle støvsuges, værelset skulle ryddes op, tøjet skulle tørre og lektier skulle laves. Jeg nåede faktisk alt og kl 5.30 tog jeg til the Miss Bellaire Pageant. Det er hvor piger skal vise et talent (dem der stiller op for titlen), svare på et spørgsmål og holde en kort tale. Der er fem titler like Young Miss Bellaire, Pre-teen Miss Bellaire, osv og self Miss Bellaire som der var to piger der stilte op til dette år. Hele denne konkurrence tog 2 timer og der var 5 dommere til at vælge vinderen af de forskellige titler. Lang forklaring bla blah. Miss Bellaire vinder 2.000$ til college og skal så være med til alle mulige arrengementer med "her court" som er de andre Miss Bellaire - something.




One of the candidates for the title Miss Bellaire 2013.

The other candidate for the title Miss Bellaire 2013.

Miss Bellaire 2012 to the left.


Randi won and became Miss Bellaire 2013.

Saskia took a picture with her. I think Randi deserved the title.
Det var hygge og meget sjovt at opleve.

TODAY: I DECORATED COOKIES FOR HALLOWEEN!









All our decorated cookies.
So thats the story of my life :)

onsdag den 24. oktober 2012

Dag 56: Last volleyball practise.

Jah.. titlen siger det hele... Min sidste volleyballtræning .. Det er både godt og dårligt. Det bliver dejligt ikke at have træning hver dag, for så kommer jeg tidligere hjem og har mere tid til lektier. Kommer dog også savne det rigtig meget pga holdånden og at lave noget fysisk aktivitet hver dag, og så nyder jeg dog bare at spille volleyball. Her er lidt billeder:
We're stretching out.

Playing free ball.

My wonderful team that I'm really gonna miss practicing/playing volleyball with.
Imorgen har vi så en hjemme kamp klokken 6 og fredag en away kamp.

tirsdag den 23. oktober 2012

Dag 55: Ordinary things.

Ligesom sangen fra Lukas Graham ;)

Idag har været en rimelig normal dag. Var rigtig træt da jeg stod op imorges, så jeg prøvede at sove på bussen hvilket var svært. Mine første to timer var gode nok, men i geometri i tredje time kæmpede jeg bravt mod trætheden som prøvede at overvinde mig. Det var rigtig kedeligt. Det meste af det vi har haft i geometri indtil videre ved jeg størstedelen af det er bare ordene jeg skulle lære.
Choir var dejligt som altid for det er svært at falde i søvn når man står op og synger hele tiden. Elsker den time. Lunch var meget sjov, jeg havde lidt siddeplads kampe med min ven Nick hvilket var sjovt. P.E. var dejligt for vi træner i par oppe i et træningsrum de har, så jeg er lidt øm i mine overarme idag. Psychology var dejlig let for vi så bare videoer om seriemordere.
I enhancement lavede jeg faktisk mine lektier :)

Volleyball træning var fra 5-7pm så jeg var sammen med Rachel (krølhårrede pige) mellem skole og volleyball træning.

Har desværre ingen billeder, men havde stadig lyst til at fortælle om min dag.
Håber alle har det godt hjemme i danmark and my fellow exchange students ;)

lørdag den 20. oktober 2012

Dag 52: Pancakes + shopping = GOOD!

Denne dejlige dag blev startet med hjemmelavede amerikanske pandekager! (Første gang jeg har prøvet at lave dem faktisk) De smagte vildt godt, men det er alt sammen pga Saskia. Vi er bare så gode til at lave mad sammen, vi lavede jo vafler sidste weekend som også gik rigtig godt.
Saskia flipping pancakes.
All our super delicious pancakes.
Nana and Saskia sitting at the dinner table eating pancakes.
Efter de dejlige smagsøjeblikke som blev nydt i stilhed (næsten - Nana kan godt lide at snakke) xD gjorde mig og Saskia vores værelser, badeværelser (vi har et hvert) og stuen ovenpå ren. Jeg støvede af, støvsugede og sådan :) Vi vaskede også vores tøj og hang det pænt op på tørredimser (som jeg ikke kan huske hvad hedder lige nu).
Kl 16 kom min kæreste og hans hyggelige onkel nick og hentede mig og Saskia, og vi drog afsted til Traverse City. Vi var inde i byens mall det meste af tiden og vi spiste på taco bell som faktisk er ret godt!! Jeg endte op med en vinterjakke, et par vanter, en hættetrøje og noget ekstra undertøj :)
Me and Saskia taking silly pictures.
Vi havde en god dag :) Men godnat folkens. Skal prøve at huske at skrive et indlæg igen imorgen!

onsdag den 17. oktober 2012

Dag 49: Beautiful World

Well, vi bor jo i en fantastisk og helt utrolig smuk verden og nogengange går det virkelig bare op for en. Man ser sig bare omkring og man tænker bare "Wow" og kan nærmest ikke fatte hvad det er man kigger på. Jeg har haft de øjeblikke helt vildt mange gange! Især hvis jeg kigger på stjerner en skyfri nat, it takes my breath away. Så her er lidt billeder jeg har taget mens her, som er rimelig gode hvis jeg selv skal sige det ;)
Beautiful sceneries in Michigan.





Og min dag har været meget lang! P.E. var hårdt og så oveni var volleyball træning ekstra hård! Men puha hvor har man det altså bare godt efter sådan nogle dage. Fik brændt nogle kalorier af og man har fortjent at sidde ned og slappe af :)