mandag den 31. december 2012

Dag 124: NEW YEARS EVE!

Godt nytår alle sammen! Håber at det bliver et helt fantastisk nyt år for 2012 var da noget helt specielt. Tusind tak til alle jer dejlige mennesker som har gjort mit liv så dejligt og sjovt at leve! Og jeg håber at i stadig er der til at gøre det bedre i 2013 ;)

KÆRLIGHED TIL FOLKET!

Dag 124: A late update about christmas.

Jeg startede d. 24 med at stå forholdsvis tildigt op, pakkede det sidste af min kuffert, kørte til Traverse City airport og hoppede på en flyver mod Fort Myers, Florida. Først skulle jeg dog bare stoppe hurtigt i Detroit, derefter New York (I know, pretty awesome, men jeg var der kun i 20 minutter..) og så endelig mod Fort Myers.
The "Running Walk" as they call it here. (Detroit, Michigan)
Jeg var så lykkeligt heldig at da jeg skulle hente min kuffert på båndet var den nr 4 ude, så jeg skulle ikke stå og vente i en lille uendelighed. Så kom min morfar og hentede mig og vi kørte mod min morfars hus i Florida hvor også hans kone (Sue) bor. De er de bedste bedsteforældre i hele verden, og jeg elsker dem simpelthen bare så højt.
Lige da jeg kom hjem til dem skulle jeg skynde at klemme mig i en kjole, for de ville havde gæster ovre om en lille time efter jeg kom. Jeg hjalp med maden og aftenen glad hurtigt forbi mine forholdsvis trætte øjne. Næste dag var d. 25 december og det er jo tradition herovre i USA at det er om morgenen efter at gaverne bliver åbnet. Så vi spiste en lækker mumselums morgenmad, med pandekager (som jeg lavede), frugtsalat og lidt andet. Så gik vi direkte til gaverne under det kunstige træ.
My pile is the one on the left (the one with the most presents) :D
Jeg fik masser af gode ting, som jeg er riiiiigtig glad for!

Jeg kom hjem fra Florida d. 30 december om aftenen, og resten af tiden som jeg var derovre hyggede vi, shoppede, lavede mad og lækre sager, svømmede i svømmingpool, gik i biografen og en masse andre sjove ting! :D

PS. jeg undskylder dybt for at jeg ikke har skrevet i rimelig lang tid...

lørdag den 22. december 2012

Dag 115: "We accept the love we think we deserve."

Quote from the movie Perks of being a Wallflower. Really good movie.


A fresh lay of snow makes everything look much prettier.

Det er helt klart min mening om et frisk lag sne. Det dejligt, men hvis der ikke kommer nyt sne og det gamle ikke går væk bliver det efterhånden gråt og slushet hvilket ikke er så pænt mere. Men elsker træerne når sne er faldet. Det lidt ligesom en gammeldags black-and-white film. Giver helt klart lækker stemning. Helt julestemning når det er december. Og så med julemusik? og to dage til jul? Altså der er simpelthen ikke andet at gøre end at underkaste sig julehumøret. Så det er det jeg har gjort ;)
Håber også at det er det samme tilfælde for jer!

torsdag den 20. december 2012

Dag 113: SnowDay a.k.a. NO SCHOOL

Så idag ja INGEN SKOLE! Rimelig luks ikke? Misundelige jer der er hjemme i gode gamle danmark? Det var bare en helt perfekt morgen! Alarmklokken ringede irriterende nok kl 6.30 og jeg ramte snooze et par gange for at tilfredse mig selv. Så tog jeg mig endelig sammen og steg ud af den varme seng i det kolde værelse med gåsehud på de bare ben. På vej til badeværelset hørte jeg nogen komme op af trappen og gik ud for at se hvem det var. At det så var min værtsfar som kom gående op af trappen for at fortælle mig og Saskia at skolen var aflyst pga sne! En rimelig awesome dag er så startet allerede! Så idag har jeg bare slappet fuldstændig af, men self også lavet lidt lektier hvis det skulle være at der er skole imorgen. Jeg håber der er men det tror jeg ikke for mange skoler her i området er lukket imorgen.
Our christmas tree, Nana and Poppa in the kitchen, me and Saskia taking pictures in a BIG christmasball.
Knus!

tirsdag den 18. december 2012

Dag 111: A new New Year's idea.

I'm gonna try to actually do this. Would be so much fun to read next year! :D

mandag den 17. december 2012

Dag 110: Fun, Fun weekend!

Fredag/Friday: Jeg var alene hjemme hele dagen efter skole så jeg havde inviteret Chansidy med hjem og hygge med. Vi gik ned til floden og to billeder af det flotte landskab, lavede spaghetti med tomatsovs og så film.
Me and Chansidy by Grass River in the backyard.
Lørdag/Saturday: Her havde jeg et bowling "meet" i Traverse City og Saskia tog med og tog lidt billeder af mig mens jeg bowlede. Efter det tog vi med en der hedder Kaylie og hendes mor (hun er på bowling-holdet) til Mall'et. Fik købt 12 par strømper som jeg stærkt havde brug for, et par lækre lyse jeans og et røverkøb på 5$ i synet af en mums lilla top med lidt dims på ryggen. Ikke en helt dårlig dag.
I may add that Saskia didn't have a very good view of me so the pictures aren't optimal.
Søndag/Sunday: MAX AFSLAPNING! og nogle opkald med familien :) senere tog jeg så til en Community Church Choir Concert for Nana er self i deres kor og det tog ca. en time for dem at komme igennem deres julesange. Genkendte ikke en eneste men de var faktisk ret gode. Da vi kom hjem igen slappede jeg lidt mere af ;)


torsdag den 13. december 2012

Dag 106: Christmas is all about sharing your happiness with others.

*Julekalender*

En boks fyldt med lidt glæde til hver dag. En dejlig ting det er. Gad vide hvem der fandt på det, personen er i hvert fald rimelig genial.
December er ærlig talt bare lidt af en glædelig måned. Den handler om at sprede kærlighed og glæde og give til alle og enhver. I tider som disse er jeg lykkelig for den familie jeg har. De er så søde og giver lidt kærlighed til mig på deres helt egen måde, man kan ikke være andet end glad og tilfreds. Jeg prøver i hvert fald at give så meget kærlighed og glæde som muligt. Nogen gange er det svært, andre gange er det let som en leg.
Det er mærkeligt at være væk fra alt og alle i juletiden. Savner især alle de traditioner vi har i vores familie. Både hos min far og mor. Men at være væk fra dem får også en til at indse hvor meget de egentlig betyder for én og man lære at man skal nye de ting man har mens de stadig er der, for en dag vil det pludselig alt sammen have været fortid.
Men alligevel er det også dejligt at opleve noget nyt og andet, at lære, at se, at høre, at smage og at føle alle forskellighederne og alle de ting der er det samme.

"We're all one big happy family"

Knus og kærlighed med vinden.

søndag den 9. december 2012

Dag 102: Second Sunday of Advent!

Advent present from my mom! A lot of tiny Haribo Gummi-Bears and other stuff :D
Ja altså for to uger siden tror jeg, sendte min mor mig en pakke med en stor julesok og tre adventsgaver! Så jeg gav pakkerne til Saskia og hang sokken på mit dørhåndtag og hver december søndag har Saskia puttet en gave i af hendes valg. Sidste søndag fik jeg små chokolade skildpadder fra toms, og idag var det en masse små Haribo poser med lækkert slik! Muuums! Håber også at i får adventsgaver og glæder jer til sin næste ligesom mig! :D

lørdag den 8. december 2012

Dag 101: Double Bowling Meet!

Bellaire Eagles Bowling Team! :D
Idag har jeg været til dobbelt bowling kamp :) her der kalder de en kamp a meet. Så jeg stod op kl. 6 imorges da de bowling baner vi spille på denne gang var 2 og en halv time væk fra Bellaire. Det gik rimelig godt. Min laveste score er 70 og højeste 103 idag, hvilket jeg er rimelig tilfreds med. Jeg havde 3 strikes og er blevet bedre til at lave spares :) Så gode nyheder alt i alt!

onsdag den 5. december 2012

Dag 98: School Concert yesterday!

From our Christmas/Winter Concert :) With first the school choir and then band.

Igår var så koncerten og det gik faktisk rimelig godt. Det var rigtig hyggeligt koret (os) sang:
- Goodnight by The Beatles
- Don't Stop Believin'
- Build Me Up Buttercup
- Bless the Broken Road by Rascal Flatt
- Sleigh Ride

Bandet var rigtig godt og Saskia spiller klarinet. Der er 34 i bandet i alt og de er rigtig gode! Vores lærer er Mr. Golden som i kan se på en af billederne.

Meen godnat! :D

tirsdag den 4. december 2012

Dag 97: And Winter It Has Become.

The snow that came at thanksgiving and is now all gone..
Ja altså thanksgiving kom der sne! En masse af den endda! Ca. 20 cm eller noget og det var rigtig sjovt. Billeder af taget her ved vores hus og nede ved floden. Mig og Saskia havde en masse sjov med det også da vi skulle skovle indkørslen fri for sne sammen med Poppa. Det var første gang Scarlett og April så sne så det var rigtig sjovt. Chris, Scarlett og April er taget hjem igen til Nicaragua (mellemamerika) hvor det stadig var varmt.
Sneen er nu næsten forsvundet igen hvilket er sørgeligt! Meget! Og det er blevet lidt varmere igen så det virker som om vi er i slutningen af februar hvor vinteren er ovre og foråret begynder så det er lidt mærkeligt.
Uh !! Og så har jeg fået en Honor Roll Certificate ->

Hvilket betyder at jeg har fået rigtig gode karakterer i det første semester som slutter efter nytår. Så det er jeg vel stolt over selvom det ikke betyder ret meget for mig :P De havde en lille assembly i 6th hour hvor de folk blev kaldt op hvis de havde over C-karakter i gennemsnit, hvilket vel svarer til et 7-tal.
Wuhuu! heeh :3

Men altså senere idag (kl. 7 for at være helt præcis) er der en skole koncert hvor skolens band spiller de sange de har øvet i det første semester, og koret (som jeg er med i) synger de sange de har øvet det første semester. Så jeg skal rigtig have kjole på og se rigtig fin ud :) Er spændt! Det skal nok blive sjovt tror jeg :P Sætter enten billeder ind i aften eller imorgen :)
Knus!

tirsdag den 27. november 2012

Dag 90: New Haircut.

Ja, altså som i kan se på billedet har jeg fået en lille ændring lavet til mit hår. En lille tur til frisøren. Hvorfor? Jeg gad godt prøve noget nyt og anderledes, så det gjorde jeg så. Jeg er faktisk rimelig godt tilfreds med resultatet selvom det føles lidt mærkeligt nogengange. Specielt når jeg tager et bad! Jeg bruger pludseligt alt for meget :P Hvilket vel bare er godt tænker jeg :)
Before I got my haircut       - After with my chopped off ponytail -         and today after school.
Got the haircut yesterday after school :)
Ellers er der ikke nogen nyheder udover at det var en dejlig weekend med familiehygge og slap af og snow-shoveling.

torsdag den 22. november 2012

Dag 85: Happy and Merry Thanksgiving!

Ja idag var det så thanksgiving. Den største helligdag herovre (ja, selv større end jul). Den fejres med kalkun, græskar-tærte, kartoffelmos, sovs og meget mere lækre sager!
Jeg startede dagen med at se paraden i New York live på tv'et (billederne med de store balloner) og morgenmad self. Så tog jeg tøj på (en nederdel som i kan se på billedet. første gang i 2-3 år. jeg lånte den af Saskia) og vi satte hinandens hår. Rigtig søskende hygge (ja anna, jeg savner ogs dig!). 
Så tog vi i kirke og spiste der ved 3-tiden med en masse andre gamle mennesker. Maden var rigtig god da alle delte om at tage noget med. Vi var ca. 20 mennesker tror jeg, måske lidt flere. Efter det spillede mig og Sassy dirty marble, som er spillet med kuglerne og kortene på billederne, og det var rigtig sjovt. Jeg vandt anden omgang så jeg er vældig tilfreds men det var et tæt løb :)
Imens vi hyggede os med dirty marble lavede Nana, Scarlett og April et gingerbreadhouse hvilket var rimelig nice!
Vi tog hjem igen ved 5-tiden og hyggede os med at se The Blind Side som er en virkelig god film! Kan helt klart råde jer til at se den!
My thanksgiving day in pictures.
Det var alt hvad jeg havde at fortælle for idag.
Godnat :)

mandag den 19. november 2012

Dag 82: Weeeeekend!

Fredag/Friday: Mig og Saskia tog hjem til Rachel efter skole og hyggede os med hende. Breaking Dawn Part 2 havde premiere i Bellaire biograf torsdag aften kl. 10 men mig og Saskia kunne desværre ikke tage ind og se den. Rachel havde set den på premiere dagen, men siden hun ikke havde noget imod at tage ind og se den igen så vi den fredag aften. Den var virkelig god!
At the poster in the cinema.


Inside the theater waiting for the movie to start.

Eating popcorn.
Skolens football-hold havde kæmpet sig til the District finals game som blev holdt fredag aften kl. 7 og den blev holdt i Greenville (ca. 2,5 time væk i bil) men mig og Saskia kunne desværre ikke finde nogen vi kunne køre med. Filmen startede også kl. 7 så da vi kom hjem var der kun 1 min tilbage af kampen. Rachel havde desværre ikke den kanal kampen blev vist på så vi fulgte den over mobilen på Twitter og facebook og selv der var det spændende! Bellaire tabte desværre men gud hvor var det godt nok tæt!

Lørdag/Saturday: Hele dagen var jeg sammen med Jordan og havde det rigtig dejligt. Vi hyggede bare og han spillede minecraft sammen med en af sine venner imens jeg halvsov på ham.
Walking through Bellaire center to Jordans house.

Søndag/Sunday: Reeeelax! Var alt jeg gjorde hele dagen det var luuks!

Today: Skole som altid :) intet specielt. Vi har fri for skole onsdag, torsdag og fredag pga af Thanksgiving på torsdag som er en rigtig stor begivenhed for amerikanerne. De spiser kalkun og masser af andet lækkert mad. Glæder mig rigtig meget!

torsdag den 15. november 2012

Dag 78: My second bowling practise w. pictures!

Idag havde jeg så min anden bowling practise hvilket var rigtig sjovt! Vores træner (Coach Al) har delt vores practises op i drenge og piger - drenge om onsdagen pigerne om torsdagen. Det er meget dejligt for så får man mere ud af den ene time vi har og så er der mere fokus på bowlingen. Idag tog jeg så lidt billeder så i kan se hvad jeg laver :)
Thw bowling place.


The lanes.

My beautiful bowling shoes.

The colorful carpet.

Me with my ball. (it's green)

My weird glove that helps me to swing correctly.

It's really weird.
Godnat! :D

mandag den 12. november 2012

Dag 75: First bowling practise!

Today I had my first bowling practise! But I'll talk about that later.

I started my day with being late for school, because the bus took some weird extra long route. In my first hour I got pulled out after 20 minutes and told that I had to run down to the auditorium because of choir. It was Veterans day yesterday so the school first had an assembly for some of the middle school kids serving as practise for the people who had speeches, and us the choir who had to sing the star sprangled banner (USA's nationalsang). So we did that and at 11 o'clock the real assembly started. The choir were behind the curtains waiting until it was our turn to sing. The auditorium was almost filled up, so my heart was beating rapidly but we did pretty good. It was fun. So I missed the first 3 hours which was very nice.

But yes bowling practise! It was much harder than I expected but it was a lot of fun. More details and pictures will come on thursday (my next practise).

Anyways goodnight! Any danes check out this website http://youknowyouredanishwhen.com

onsdag den 7. november 2012

Dag 70: Remember that an exchange year, is not a year in a life, but a life in a year. - Unknown

Så lige den her quote som en kommentar inde på en YFU gruppe på facebook hvor alle danskere som er udvekslingsstudenter gennem YFU i år er medlem af. Prøvede at finde hvor jeg havde snuppet citatet fra men kunne desværre ikke finde det. Jeg synes at citatet er fuldstændig korrekt og jeg ville bare lige dele det med jer derude :)

Det går fortsat godt herovre/oppe i Michigan. Vejret er blevet koldere og det er specielt koldt om morgenen men når solen kommer frem stiger graderne til mellem de 7-12 grader (celsius). I aften er dog en helt speciel aften da himlen er krystalklar og man kan se utrolig mange stjerner! Hvis det havde været varmere ville nok nok have sat mig i en stol udenfor og nydt synet, men jeg er ikke lige i humor til at fryse min fine lille bagdel af.

Ha' en god aften og jeg håber ikke at skolen er alt for hård for dem der stadig er i skole :)!

PS. If you didn't already know Obama won the election and is still president. Personally I'm happy for him.

mandag den 5. november 2012

Dag 68: You never know what worse luck your bad luck has saved you from. - Cormac McCarthy

Ja jeg fandt citatet på internettet. Jeg smilte da jeg læste det da det jo faktisk er sandt :)

Idag har jeg bare slappet maaaax af! Har bare siddet i sofaen hele dagen i sofaen og set film på min com. Det har været dejligt og jeg har nydt det i fulde drag. Hvis jeg ikke allerede har fortalt jer det så havde jeg fri for skole idag, en eller anden lærer konference tror jeg.

Igår startede jeg dagen med at snakke med min mor over skype og lave vafler sammen med Saskia. De smagte goodt! Det er en familieopskrift. Efter den fantastiske (memorable) vaffelspisning tog jeg hjem til Jordan og vi tog til Gaylord sammen med tre af hans venner. Vi spiste aftensmad på en kinesisk restaurant (ikke det bedste vil jeg sige) og så tog vi i biografen og så Cloud Atlas.

Mærkelig og forvirrende men utrolig god ifølge min mening. Den er blevet en af mine yndlingsfilm og den er baseret på en novelle af samme navn som jeg skal læse snarest muligt! Can definitely recommend it :)

lørdag den 3. november 2012

Dag 66: Snowing, Papa K's and other stuff :)

Denne her morgen vågnede jeg op til at det sneede! Det gjorde mig så glad, for jeg elsker virkelig sne! Jeg ville bare øsnke at det blev på jorden i stedet for at smelte så jeg kan lave snemænd og engle! :D
Morning snow!
Ca. klokken 11.30 kom min ven Nick og hentede mig med Rachel, Mikeala og Livy (folk fra skolen) og kørte ind til et pizza sted der hedder Papa K's, for vi skulle fejre en af vores gode venner James' fødselsdag! Det var rigtig hyggeligt og vi havde masser af sjov. Først spillede vi minigolf i deres indendørs minigolf bane (vi var ca. 11-12 mennesker i alt) og så spiste vi pizza og så fjollede vi rundt og spillede på Arcane Games.
Eddie playing Pinball game. Really fun!

People having fun.

James (on the left), Eddie (in the middle) and Rachel (on the right).
Jeg fik et lift hjem igen af Nick, og så var jeg hjemme og hyggede i et par timer sammen med Saskia og så tog vi til Livy (som bor ikke ret langt fra vores hus, lidt op af vejen) som holdte en halloween fest. Der kom ca. 13 mennesker og vi spillede bare kort, legede nogen forskellige lege og sådan. Det var rigtig hyggeligt.
Men jeg vil nu gå i seng! Så i må have en fortsat god weekend :)

onsdag den 31. oktober 2012

Dag 63: This is Halloween!

Ja altså det er halloween idag så self skulle vi lige klæde os lidt ud og tage ind til Bellaire for at be om slik fra de forskellige butikker og huse rundt omkring. Et trick som jeg fik af vide var at hvis der var lys på terrassen så havde de slik, men hvis der var mørkt skulle man bare gå videre. Her er en masse billeder :)
Dracula! 

A ghost and Ninja Turtle is my guess for the boy :)

My friend Nick as SuperWoman and me as SuperMan!

Best costume that I saw!


There were many different decorations outside the stores.

Saskia dressed as a German Exchange Student.





An AWESOME punkpin! Selfmade I'm pretty sure actually :)

All my candy! I have so much more than I can ever hope to eat.


I got so much candy!! Gosh and even after I divided it into what I like and don't like theres still so much to eat! I think I'm gonna bring a bunch to school tomorrow and just give it out :)

My first American Halloween and I had a lot of fun!

mandag den 29. oktober 2012

Dag 61: Busy days!

Okay siden jeg ikke har skrevet i noget tid herinde får i et kort resume af mine sidste par dage :)

Fredag/Friday: Skoledagen var helt normal og 4.15 kørte bussen os volleyball-tøser til Traverse City til vores sidste "away"-game. For at slå tiden ihjel efter skole og indtil bussen kom tøffede min og en der hedder Amara rundt på skolen og udforskede forskellige ting.
Har desværre kun et billede fra den dag da jeg glemte at tage flere :)
Me and Rachel in the bus on our way home.
JV tabte 2-1, men det var en rigtig tæt kamp og jeg spille i anden og tredje kamp hvilket er rigtig meget i forhold til hvad jeg plejer at spille! Så det gjorde mig rigtig glad og resten af tiden skreg jeg af mine lungers fulde kraft for at heppe på min holdkammerater, da jeg prøvede at overdøve tilskuerne som heppede på det andet hold :P det var meget sjovt, lykkedes ikke rigtig men jeg gjorde mit bedste.
Varsity vandt 3-2 men det var også en meget tæt og spændende kamp!

Lørdag/Saturday: Jeg sov længe hvilket var super luksus! Kl 13.40 tog jeg med Saskia til en football kamp fordi hun skulle spille sammen med resten af skolens band i pauserne og sådan. De er ret gode, så det er meget sjovt at lytte til. Jeg så halvdelen af kampen sammen med min ven Nick, og da halvlejen kom tog vi bare hjem :)
Bellaire won pretty big.






GO EAGLES GO! - Made out of cups put into the fence's holes.
Resten af dagen var slap af dag, og jeg så to film sammen med Saskia indtil langt ind på natten hvilket var super-duper hyggeligt!

Søndag/Sunday: Busy, Busy, Busy. Jeg lavede så meget den dag! Puha .. Tøjet skulle vaskes, badeværelset skulle gøres rent, stuen skulle støvsuges, værelset skulle ryddes op, tøjet skulle tørre og lektier skulle laves. Jeg nåede faktisk alt og kl 5.30 tog jeg til the Miss Bellaire Pageant. Det er hvor piger skal vise et talent (dem der stiller op for titlen), svare på et spørgsmål og holde en kort tale. Der er fem titler like Young Miss Bellaire, Pre-teen Miss Bellaire, osv og self Miss Bellaire som der var to piger der stilte op til dette år. Hele denne konkurrence tog 2 timer og der var 5 dommere til at vælge vinderen af de forskellige titler. Lang forklaring bla blah. Miss Bellaire vinder 2.000$ til college og skal så være med til alle mulige arrengementer med "her court" som er de andre Miss Bellaire - something.




One of the candidates for the title Miss Bellaire 2013.

The other candidate for the title Miss Bellaire 2013.

Miss Bellaire 2012 to the left.


Randi won and became Miss Bellaire 2013.

Saskia took a picture with her. I think Randi deserved the title.
Det var hygge og meget sjovt at opleve.

TODAY: I DECORATED COOKIES FOR HALLOWEEN!









All our decorated cookies.
So thats the story of my life :)