søndag den 30. september 2012

Dag 32: Up early to see the sunrise.

Idag stod mig og Saskia op tidligt for at cykle ned til Lake Bellaire og se solopgangen. For hver dag når vi tager bussen til skole ser vi de flotteste solopgange, men vi har bare aldrig mulighed for at tage billeder, for det er noget af et bumpy ride! Så vi aftalte så for noget tid siden at stå tidligt op for at se det og idag huskede vi det faktisk :) det var rigtig flot! men vi var lidt sent på den.
Just when we arrived 7.40 I think :)



The sun creeping up.



Well, smile to the world!

There was sun where the waves where.

From the sand.

Last picture before riding home.
Har snakket med både mor og far idag over skype hvilket var rigtig dejligt. Ellers har jeg været sammen med Jordan idag indtil lidt før aftensmad, og lavet lektier lige siden :) og nu er det sengetid for mig.

lørdag den 29. september 2012

Dag 31: One month!

Idag har jeg nu været her en hel måned! Det er jo d. 29 idag og jeg tog afsted fra DK d. 29! Så det er en måned :D
Jeg startede dagen med at sove længe hvilket var deeeejligt! Så vaskede jeg mit og Saskia's tøj og gik en lille tur ned til floden. Her er lidt billeder og forklaring hen af vejen ;)
Down to Grass River.
A tree in the garden.
The sky.

A mantis like the one in Kung Fu Panda!
Be positive!
Efter det lavede jeg lidt lektier, og så tog vi alle sammen til et eller andet Harvest Party. Kendte ingen der så gik bare rundt og snakkede med Saskia :) Det var også rigtig hyggeligt. Lidt flere billeder:

Pictures from the bonfire.
An amazingly tasty muffin.



There was a fishing competition for the kids.
Nice chairs :)
Walking home and seeing the sunset.
Beautiful sunset.

Down by the river with the moon.
Det var min dag kort fortalt med masser af billeder. Håber at det er dejligt med en masse billeder, for man siger jo at billeder siger mere end tusind ord. Meen godnat! :)
11 dage til min fødselsdag :D

torsdag den 27. september 2012

Dag 29: Picture Day and wandering in the park.

Idag skulle vi have taget billeder, men det er kun individuelle billeder for man tager ikke klasse billeder herovre. Jeg havde en ny farverig sweater på og en fransk fletning med fancy øreringe ;) men det ser i når jeg får billederne. Vi havde ikke nogen volleyball træning idag så jeg startede med at hænge ud sammen med nogen af pigerne fra holdet henne ved Ruthie's (isbutikken). Det gjorde vi nok i 20 minutter eller noget, og bagefter vandrede jeg lidt rundt i parken og mødte min ven jordan og to af hans venner så vi hang lidt ud ved den her bro der er. Here's some pictures from the park in Bellaire:

The park.
The park.

The playground.

The lake in the park.

The other side of the lake in the park.

On the bridge.

The bridge.

The bridge.

Leaves on the bridge.
My beautiful shoe and phone.
Eddie and Jordan.

Jordan taking pictures of me.

Eddie and Steven messing around.

Jordan and Me.

My legs.

Me and Eddie riding Stevens board together.
Nu sidder jeg bare og laver lektier, for jeg har lidt mange for til imorgen men så er det også weekend! Hvilket bliver lækkert :)
Møssar til folket derude!

mandag den 24. september 2012

Dag 26: Cindarella's Closet

Ja normal skoledag. Dog utrolig flot solopgang på vej til skole i skolebussen. Minimum halvdelen af himlen var pink, prøvede at få et billede men det mislykkedes ret så grumt.
Efter skole self træning, jeg havde mine nye træningsbukser på og sko! Gotta say jeg har forelsket mig i skoene. De sidder fast på gulvet, og de giver mig bare lyst til at løbe hele tiden! De har så god affjedring at det er utroligt! Føler mig så hurtig.
Eeeeefter volleyball-træning tog jeg med Rachel fra holdet til Mancelona (og hendes mor var også med) til en butik der hedder Cindarellas Closet.

The rental dress store.
Du kan låne en kjole med sko og andre accesories for et par uger, og så skal du bare give den tilbage efter det. Du betaler 20 $ første gang du er der, men får pengene tilbage når du tilbage leverer kjolen i god stand. Men hvis du har lånt kjoler "mange" gange før og du altid har afleveret dem tilbage til tiden, så behøver du ikke de 20 $. Og det har Rachel, så hun tjekkede bare min kjole ind under hendes navn.
Some of the dresses I tried in the fitting room.

The chair in the fitting room with all my clothes.
Jeg prøvede rimelig mange forskellige kjoler som jeg til sidst fik skåret ned til to kandidater.
(Please excuse my hair in the pictures)

One of my two favorites.

The other one of my two favorites.
Ej jeg elsker bare mine forskelligfarvede sokker. De gør bare livet lidt sjovere, og mærkeligt nok ligger folk altid mærke til det! Virkelig!
Jeg vil ikke afsløre hvilken kjole jeg endelig besluttede mig for at låne, men tænker på at tage den anden så på til Snowcoming Dance, for jeg elsker virkelig begge!
Så godnat! Vi har et "away" kamp imorgen, så jeg er sikkert lidt sent hjemme.

søndag den 23. september 2012

Dag 25: Traverse City = Shopping!

Jah idag sov jeg læænge. Det var over luksus! Da jeg så stod op skulle jeg bare gøre mit værelse og badeværelse rent, hvilket self ikke var det sjoveste, men det skal jo gøres. Så tog vi afsted til traverse city med nana, scarlett, april og saskia. Mig og saskia blev sat af ved the mall (som ikke er vildt stort men stort nok) og der var vi i 4 eller 5 timer tror jeg. Her er lidt billeder og jeg vil forklare hen af vejen! :
The mall with a glass thingie in the roof.

JCPenny which is a pretty good (large) store.

More of the mall.

My "regular" size soda. I was struggling with drinking it all.

Me and Saskia waiting outside the mall for Nana.

My shopping bags.

April and Saskia in the car on the way home.

Beautiful sunset on the way home. (Picture taken out of window while driving)

The stuff I've bought today. Plus shoes that i forgot to put in the picture! Purple nike shoes.
Såå det var min dejlige shoppe dag. Brugte liige lovlig mange penge, så jeg må spare de næste par måneder. Håber jeg får nogle penge i fødselsdagsgave, det ville virkelig hjælpe.
Meen godnat! Jeg har skoledag imorgen :)